Alegerea unui constructor de încredere: 4 secrete

Clădirea unei locuințe este pentru mulți oameni împlinirea unui vis și rezultatul unui efort mare, dar, ceea ce este motiv de sărbătoare și ușurare, uneori devine o durere de cap atunci când selectezi o firmă de construcții greșită. Apelează la Registrul Constructorilor unde poți ca să te orientezi mai ușor.

În plus, iată enumerate în continuare doar câteva sfaturi pentru a putea găsi un constructor bun. 

1. Fă o cercetare prealabilă aprofundată 

Gândește-te la orice tip de cumpărături pe care o faci în prezent, în plină pandemie de coronavirus. Trăim în epoca tehnologiei și practic înainte de orice achiziție de produse ori servicii a ajuns un obicei normal ca să faci o căutare pe Google înainte de a comanda efectiv produsul vizat, nu-i așa?

Și dacă ai deja acest comportament de shopping pentru achiziții mai mici, de ce nu ai aplica același sistem modern chiar și atunci când vine vorba de o investiție mare? Iar în acest sens, puține dintre ele sunt la fel de valoroase ca  acelea referitoare la construirea sau modernizarea unei locuințe.

Deci, începe mai presus de orice demers, cu o cercetare a ofertelor în materie de servicii de construcții folosind internetul. Este foarte simplu.

Pur și simplu tastează numele companiei de construcții care ți-a atras atenția pe Google, intră pe site-urile de profil, caută inclusiv pe portalurile ce includ colecții de site-uri pe tema ce te interesează, citește măcar pe scurt evaluările firmelor de construcții scrise de clienți pe rețelele de socializare. Există mai multe modalități de a te orienta după istoria companiei care te interesează pentru a afla dacă ai de-a face cu o companie de construcții de încredere sau nu.

O variantă modernă este și Registrul Constructorilor unde ai la îndemână mai multe instrumente ce te pot ghida. Aici:

●  să citești recenzii;

●  să compari firme de profil (inclusiv selectându-le pe zone); 

2. Consultă și alte proiecte finalizate ale companiei de construcții pe care vrei s-o angajezi 

Analizând istoricul firmei în cauză, poți ca să afli o mulțime de informații valoroase despre aceasta. De acolo poți ca să depistezi dacă nivelul de calitate a muncii companiei de construcții este în concordanță cu așteptările și nevoile tale. Profită de ceea ce îți poate oferi internetul pentru a verifica alte proiecte realizate de ea.

Deși fiecare proiect este unic, această atitudine te va ajuta să înțelegi mai bine cum funcționează compania de construcții în cauză. Acordă o atenție deosebită finisajelor. Când sunt extrem de îngrijite, probabilitatea este ca și lucrările anterioare să fie efectuate la un nivel ridicat. 

3. Rămâi conectat la prezența în online a firmei respective 

Chiar dacă închei contractul de prestări servicii și vizitezi site-ul companiei de construcții alese ori de câte ori poți, ar trebui ca să fii conștient că va fi imposibil să urmărești întreaga construcție. Astfel, va fi dificil să știi exact cum se lucrează de către echipa aleasă și de calitatea tuturor etapelor.

Pe de altă parte, ar trebui să fii conștient de faptul că o companie care are de regulă măcar un serviciu sau mai multe în care excelează are mai multe șanse ca să facă o treabă bună per ansamblu. Evident, nu este absolut sigur, dar probabilitatea este foarte ridicată. 

4. Discută și cu alți clienți ce au apelat la compania de construcții respectivă 

În cele din urmă, cele de mai sus te vor ajuta să cunoști lucrurile, dar nu îți aduc și certitudini indubitabile. Încrederea mai mare vine atunci când auzi mărturiile altor persoane care cunosc deja activitatea companiei de construcții și au notat-o pozitiv după ce au beneficiat de serviciile sale.

Deci: nu îți fie teamă să iei legătura cu alte persoane care au cumpărat deja o proprietate realizată de firma de construcții respectivă. Ele vor putea să îți povestească despre experiența pe care au avut-o și să îți spună dacă recomandă sau nu compania în cauză. În acest fel, te vei putea simți mai sigur de alegerea pe care o vei face.

Registrul Constructorilor este o platformă cu un conținut valoros, generat de către utilizatori. Aici, oricine își face un cont gratuit poate nu doar citi, dar și să scrie recenzii, să aleagă firme ce activează în domeniul construcțiilor

Intră și tu acolo, pe RCDI, chiar acum!

Articolul Anterior

Istoria, importantă şi evoluţia burgerului în societatea modernă actuală

Articolul Urmator

Care sunt utilajele agricole necesare unui fermier aflat la început de drum?

Cele mai populare