5 piese vestimentare esenţiale pentru o garderobă de primăvară cu stil

După o perioadă rece, în care cuvântul de ordine al garderobei a fost confortul, primăvara vine cu zilele mai lungi şi mai calde, ceea ce oferă mai multă flexibilitate inclusiv în ţinutele vestimentare. Dacă ai în plan să îţi regândeşti garderoba în ton cu anotimpul renaşterii, acest articol vine să-ţi ofere o mână de ajutor cu alegerea pieselor vestimentare de nelipsit din dulap în orice primăvară.

Top 5 piese vestimentare de nelipsit din garderoba de primăvară a unei femei cu stil

O garderobă compusă din piese vestimentare de calitate nu se va demoda niciodată, însă dacă simţi nevoia să-ţi reîmprospătezi stilul personal odată cu venirea primăverii, poate fi momentul potrivit să experimentezi. Iată ce piese vestimentare n-ar trebui să-ţi lipsească din dulap pentru o ţinută cu stil şi iz primăvăratic.

Trenciul

O piesă vestimentară care nu mai are nevoie de nicio prezentare, trenciul ar trebui să fie nelipsit din garderoba sezoanelor de tranziţie. Fie că optezi pentru un trenci în nuanţe de gri, bej, negru sau poate grej, un trenci dintr-un material de calitate, de dimensiunile potrivite, reprezintă o investiţie pe termen lung.

Pulovere şi cardigane

Primăvara este un anotimp în care schimbările de temperatură sunt la ordinea zilei, aşa că garderoba ta de primăvară este indicat să conţină şi câteva pulovere şi cardigane subţiri. Acestea nu doar că vor adăuga un plus de confort, dar vor oferi şi mai multă complexitate ţinutelor tale.

Cele mai citite articole

Bluze vaporoase şi cămăşi

Atunci când spunem primăvară, cei mai mulţi ne gândim la cămăşi şi bluze vaporoase, fluide, care oferă ţinutei tale un plus de confort şi sunt uşor de purtat şi asortat. Alege materiale precum mătasea naturală şi fii sigură că nu se vor demoda prea curând.

Rochiile

Revenirea vremii mai calde înseamnă, printre altele, revenirea rochiilor ca piese centrale ale garderobelor noastre. Fie că alegi o rochie mini, midi sau maxi, casual sau office, cu croi simplu sau elegant, că preferi nuanţele pastel sau imprimeurile, o rochie potrivită stilului tău, cu un croi care te pune în valoare, nu se va demoda niciodată. Optează pentru o rochie fabricată în România pentru a îţi pune în valoare stilul personal, dar şi pentru a susţine micii creatori de modă să meargă mai departe, şi adu în garderoba ta o piesă atent lucrată, care va face din orice purtare un statement. 

Eşarfele

Chiar dacă ai decis să optezi pentru o garderobă mai minimalistă, asta nu înseamnă să renunţi la accesorii. Eşarfele sunt unul dintre accesoriile specifice primăverii, aşa că upgradează-ți garderoba cu eşarfe din materiale de calitate, cu printuri, în culori pastel, neutre sau vibrante, şi transformă orice ţinută într-o declaraţie de stil personal.

Să ai o garderobă de primăvară care să îţi reflecte stilul personal, dar în acelaşi timp să rămână mereu la modă, poate părea o misiune imposibilă. Cu toate acestea, de cele mai multe ori este vorba doar despre cum să alegi cele mai potrivite piese vestimentare pentru stilul tău. Vizitează site-ul Ipanomi.ro şi alege ce ţi se potriveşte mai bine, pentru o primăvară în care să fii centrul atenţiei oriunde ai păşi.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Parfumuri pentru toate anotimpurile: alegeri inspirate pentru fiecare perioadă a anului

Articolul Urmator

Cum să îți gestionezi emoțiile când joci jocuri de noroc pentru a preveni pierderile

Cele mai populare