Cum să alegi husa potrivită? Iată cele mai importante criterii de selecție!

Telefonul mobil este un obiect indispensabil pentru majoritatea oamenilor. Acesta s-a transformat dintr-un simplu mijloc de comunicare la distanță, într-un obiect multitasking. Este folosit pentru accesarea internetului; poate fi utilizat astfel ca instrument de căutare a unor informații sau ca instrument de relaxare. Telefonul a luat locul aparatului foto; este mereu la îndemână pentru a imortaliza cele mai frumoase momente. Cu ajutorul aplicațiilor, cu telefonul se pot accesa: GPS, Internet Banking,  servicii de catering, servicii de taxi etc. Cei mai mulți tineri își petrec mult timp accesând rețelele sociale prin intermediul telefonului. În telefon se pot stoca fișiere importante.

Având în vedere toate acestea, este clar că folosim telefonul mobil în orice moment al zilei și în orice loc: acasă, la serviciu, la școală, în  mijloacele de transport, afară, în deplasare, în momentele de așteptare etc. Așadar telefonul este un obiect personal folosit foarte frecvent.  Vrei să știi cum să ai grijă de telefonul tău pentru a nu se deteriora, cu ajutorul husei adecvate?

Iată care sunt cele mai importante criterii pentru a alege husa potrivită pentru telefonul tău

  • Compatibilitatea

Cel mai important este să alegi exact husa pentru modelul tău de telefon. Pentru a vedea numele producătorului și modelul, în caz că nu îți este foarte clar, verifică în setările telefonului. De exemplu, poți opta pentru huse iPhone 15 Pro de la Brand GSM – calitatea face diferența. 

  • Materialul potrivit

Cele mai citite articole

Husele pentru telefoane pot fi produse din diferite materiale: silicon, piele, plastic, metal, fibră de carbon. Ne dorim în primul rând să achiziționăm o husă rezistentă, dar bineînțeles că ținem cont și de preferințele noastre sau de mediul în care ne desfășurăm activitatea în cea mai mare parte a zilei. Husele din silicon au o textură moale, plăcută la atingere, husele din piele au un aspect elegant și sunt durabile în timp, husele din plastic se găsesc într-o mare varietate de culori, husele metalice și cele din fibră carbon sunt foarte rezistente. Poți să faci alegerea în funcție de material, dar și în funcție de stilul tău, pentru a se potrivi personalității tale.

  • Forma

Există câteva tipuri de huse, diferite în funcție de formă, care oferă, de asemenea, grade diferite de protecție, după suprafața de acoperire. Cea mai populară este husa carcasă; aceasta acoperă spatele telefonului și este fabricată de obicei din plastic sau silicon. Husa flip cover, îmbracă telefonul complet, oferind astfel cea mai bună protecție. Husa bumper acoperă doar părțile laterale ale telefonului. Husa banderolă, care se poate atașa pe braț, o poți folosi atunci când faci sport.

Așadar, dacă ți-ai achiziționat un Smartphone sau un iPhone, este indicat să faci următorul pas și să alegi modelul potrivit de husă. Aceasta îl poate proteja de eventuale zgârieturi, lovituri, care altfel te-ar obliga la cheltuieli mult mai mari, pentru reparații ale telefonului. Alege husa potrivită exact modelului, care poate da personalitate telefonului tău.

Sursă foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Aluminiul: Materialul de viitor pentru uși și ferestre eficiente energetic

Articolul Urmator

Etichetarea necorespunzătoare a deșeurilor periculoase: Necesitatea unei abordări responsabile

Cele mai populare