Cum aleg cel mai sigur mod de transport a electrocasnicelor și electronicelor peste hotare?

Dorești să te muți în altă țară, dar sunt anumite bunuri pe care nu le poți lăsa în urma, cum ar fi aparatele de uz casnic?Procesul de expediere în siguranță a electrocasnicelor și electronicelor în străinatate este complex, iar alegerea metodei de expediere potrivite poate face cu adevărat diferența. În acest articol, vom analiza cum să alegi cel mai sigur și eficient mod de transport pentru electrocasnicele și electronicele pe care dorești să le iei cu tine peste hotare.

Aspecte de luat în considerare când vrei să transporți electrocasnice și electronice peste hotare

1. Unde trebuiă să ajungă coletul și cât de repede?

În ce țară trebuie să transporți electrocasnicele și electronicele și când ar trebui să ajungă pachetul? Răspunsul la această întrebare poate juca un rol semnificativ atunci când trebuie să alegi modalitatea de expediere potrivită.

De asemenea, gândește-te că timpul de livrare poate varia, iar tu trebuie să fii deja acolo pentru a-ți prelua bunurile.

2. Care sunt dimensiunea și greutatea produselor pe care dorești să le expediezi?

Atunci când alegi modalitatea de transport potrivită, ia în considerare dimensiunea electrocasnicelor și electronicelor. Nu toate companiile de curierat internațional oferă un serviciu de livrare pentru produse mari și voluminoase. Acesta este motivul pentru care, dacă vrei să transporți o mașină de spălat sau un frigider, spre exemplu, trebuie să găsești firma de coletărie care se poate ocupa de această expediție.

Cele mai citite articole

Pentru a rezolva această problemă, Eastlines oferă serviciul de livrare cargo paletizat care poate susține electrocasnice și electronice cu greutatea de până în 1000 de kilograme. De asemenea, oferă și posibilitatea de transport colete România – Anglia la prețuri mici.

3. Ai nevoie să verifici statusul expediției în timp real?

În această eră a tehnologiei mobile, urmărirea expedițiilor este unul dintre criteriile vitale atunci când selectezi o firmă de curierat internațional.

Având în vedere că electrocasnicele și electronicele pe care dorești să le transporți reprezintă o investiție semnificativă, vei vrea să te asiguri că nu există probleme în tranzit – de la preluarea bunurilor și până la destinație.

De aceea, asigură-te că alegi o companie care oferă posibilitatea de urmărire a expedițiilor.

Sfaturi pentru expedierea electrocasnicelor și electronicelor peste hotare

  • Împachetează separat piesele detașabile ale electrocasnicelor și electronicelor care se pot pierde sau deteriora în tranzit;
  • Securizează și deconectează aparatele de la alimentarea cu energie electrică sau apă;
  • Folosește banda adezivă în partea din spate a dispozitivelor;
  • Închide, fixează sau protejează capacele, ușile sau panourile de control cu folii cu bule și bandă, dacă este cazul;
  • Asigură-te că aparatele de uz casnic sunt goale;
  • Așează electrocasnicele și electronice în cutiile originale sau în cutii de carton cu dimensiuni similare;
  • Umple spațiile goale cu materiale de amortizare, cum ar fi folii cu bule sau polistiren;
  • Închide și sigilează cutiile. De asemenea, poți adăuga etichete cu „Fragil” sau „Manipulați cu grijă”.

La Eastlines, înțelegem semnificația prioritizării celor mai sigure modalități de transport a electrocasnicelor și electronicelor în străinătate. Din momentul în care expedierea a fost preluată și până ajunge la destinația finală, echipa de curieri dedicată și rețeaua largă de parteneri de încredere se vor asigura că fiecare pas al călătoriei este gestionat cu cea mai mare atenție.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

TEZAUR – Agenția ta de încredere pentru schimbul valutar!

Articolul Urmator

La ce să te aștepți în timpul primei luni cu aparat dentar

Cele mai populare