Se anunță show total în Liga 1! Cu cine s-ar putea lupta FCSB la titlu

Liga 1 se reia la jumătatea lunii iulie, iar suporterii care urmăresc îndeaproape meciurile din competiția internă sunt pe cale să aibă parte de un sezon cu adevărat spectaculos. Deși le-a pierdut pe Chindia Târgoviște, FC Argeș și CS Mioveni, cluburi care au retrogradat, campionatul României a recâștigat un club care stârnește pasiuni enorme.

Este vorba despre Dinamo București, formația care a renăscut din propria-i cenușă, deși nimeni nu îi dădea vreo șansă de revenire în Liga 1, după retrogradarea din 2022. Ovidiu Burcă și oamenii săi nu pot emite pretenții la titlu încă din sezonul 2023-2024. Există, însă, alte formații care se pot lupta cu echipa care pare că s-a obișnuit cu locul 2, FCSB. 

Cine se luptă pentru titlu cu FCSB?

FCSB și-a depus deja candidatura pentru titlul de campioană, iar rămânerea lui Elias Charalambous reprezintă o dovadă clară că Gigi Becali își dorește să continue proiectul care îl are în prim-plan pe tehnicianul cipriot, secondat de Mihai Pintilii. Roș-albaștrii vor avea de înfruntat o opoziție serioasă, în noua stagiune. Iată cine i-ar putea rivaliza pentru titlul de campioană:

Rapid București – al treilea sezon consecutiv în Liga 1 îi pune pe giuleșteni într-o nouă ipostază. Dacă în primul sezon de la revenire, obiectivul a fost să evite retrogradarea, iar în al doilea scopul a fost accederea în play-off, acum ținta echipei lui Adi Mutu este titlul de campioană. 

Pentru ca acest lucru să fie posibil, Dan Șucu și ceilalți oameni cu bani din Giulești promit transferuri spectaculoase până la începutul toamnei, însă rămâne de văzut în ce măsură vor reuși cu adevărat să întărească echipa alb-vișinie, astfel încât aceasta să se poată lupta pentru titlul de campioană.

Cele mai citite articole

Farul Constanța – Gică Hagi a reușit să câștige un nou titlu, după cel din 2016-2017. Pe atunci, echipa sa purta denumirea de Viitorul, însă acum ea a preluat numele și emblema Farului. “Regele“ vrea să schimbe ceea ce a mers prost la precedentul titlu câștigat, atunci când sezoanele următoare au adus o scădere a performanțelor.

Participarea în competițiile europene, precum și ofertele pe care le vor primi cei mai importanți jucători ar putea să stea în calea unui nou succes al dobrogenilor, însă nu este exclus nici ca aceștia să reușească o nouă clasare în fruntea topului Ligii 1.

Merită menționate ca potențiale candidate la titlu și Universitatea Craiova, CFR Cluj sau chiar Petrolul Ploiești, club despre care se spune că ar urma să beneficieze de investiții importante. 

Dacă ești fanul fotbalului intern, dar și dacă îți plac campionatele din străinătate sau alte discipline, pariază acum pe evenimentele sportive care urmează sau chiar pe cele aflate în plină desfășurare. Mizează cu responsabilitate și te poți bucura și mai mult de plăcerea de a-ți vedea la treabă toți sportivii preferați. 

În concluzie, viitoarea stagiune a Ligii 1 se anunță a avea o desfășurare și mai pasionantă decât ediția care s-a încheiat la începutul lunii iunie, cu meciurile de baraj. Revenită pe prima scenă, Dinamo promite să aducă mii de oameni în tribună la fiecare partidă, în vreme ce FCSB vrea să câștige, după 9 ani, titlul de campioană!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Oferă-ți luxul și liniștea: Apartamente de vis în zonele Pipera-Tunari

Articolul Urmator

Ecranul telefonului tău: Un spațiu pentru expresie și creativitate prin fotografii și videoclipuri

Cele mai populare