Vrei să ieși din rutină weekend-ul acesta? Iată top 3 idei de activități pe care le poți face în București!

Te-ai săturat de aceeași rutină mereu? Vrei să faci ceva nou în weekend, dar nu știi ce? Locuiești în București și simți că încă nu le-ai văzut pe toate? Vrei să descoperi noi locații de care te poți bucura alături de prieteni sau persoana iubită? Atunci, ai nimerit la fix! Articolul de față și-a propus să-ți ofere 3 exemple de activități pe care le poți face în capitala României, devenind turist în propriul oraș! Citește-l până la final și ai parte de cele mai tari idei pe care le poți pune în practică chiar weekendul acesta!

Iată top 3 activități pe care le poți face în București într-un weekend pentru a ieși din rutină

1.     Mergi la un concert live

Prima activitate pe care o poți face în weekend, în București, indiferent din ce categorie de vârstă ai face parte, este să mergi la un concert live al unuia dintre artiștii tăi preferați. Unde? Vestea bună este că în capitala României ai atât de multe opțiuni, încât e extrem de greu să iei o decizie în acest sens, însă o variantă excelentă ar fi BerariaH.ro! Acesta este unul dintre cele mai îndrăgite restaurante din București, fiind și cel mai mare, datorită atmosferei inedite pe care o oferă de fiecare dată prin prisma artiștilor care vin să performeze acolo!

2.     Du-te la un show de stand up

Cele mai citite articole

O altă variantă de care poți ține cont, dacă vrei să faci ceva diferit și distractiv weekend-ul acesta este să mergi la un show de stand up. Deși ai o plajă largă din care poți alege în acest sens, iar ocaziile se ivesc la tot pasul, cei mai mulți oameni care trăiesc în București nu au fost niciodată la un astfel de eveniment. Dar, stai liniștit, nu e vremea pierdută! Poți începe chiar acum să cauți bilete și sigur vei găsi opțiuni pentru gusturile tale la comedianții pe care îi îndrăgești!

3.     Vizitează noi restaurante

Un alt lucru pentru care Bucureștiul este recunoscut sunt numeroasele restaurante unde se servește cea mai delicioasă mâncare pe care o poți gusta! De la mic dejunuri, până la brunch-uri, prânzuri sau chiar cine inedite, ai nenumărate opțiuni din care poți alege fără probleme una pe gustul tău! Încearcă la cele din centru, unde poți avea parte de un peisaj superb al Bucureștiului în toată splendoarea sa, a mâncărurilor delicioase, dar și a designurilor care mai de care mai frumoase. Prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar, iar înainte să alegi locația dorită, poți consulta meniul acestora online, ca să poți lua cea mai bună decizie pentru tine!

În concluzie, dacă vrei să ai parte de experiențe noi și tari în weekend, luându-ți adio de la rutină, ține cont de sugestiile pe care le-ai regăsit de-a lungul acestui articol și nu vei regreta nicio secundă alegerea făcută, oricare ar fi aceea! Ieși din zona de confort și cutreieră Bucureștiul, bucurându-te de toate splendorile pe care acesta ți le pune la dispoziție!     

Sursă foto: Magneto.ro

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Trei sectoare de activitate din România în care lucrează, în prezent, muncitori asiatici

Articolul Urmator

Salvarea lui Chelsea vine din UEFA Champions League? Iată ce atuuri au oamenii lui Graham Potter

Cele mai populare