Istoria EGT, una dintre cele mai mari companii din domeniul jocurilor de noroc

Euro Games Technology (EGT) este una dintre cele mai mari companii din domeniul jocurilor de noroc. A fost înființată în 2002 și principalele obiective de activitate sunt dezvoltarea, producția și distribuția unei game ample de produse pentru industria jocurilor de noroc.

Această companie s-a dezvoltat intens în ultimele două decenii, iar în prezent are sucursale în 26 de țări, iar produsele sunt disponibile în peste 90 de țări. România este una dintre piețele pe care a intrat cel mai devreme, din 2005, când EGT a deschis un sediu în țara noastră.

Cei de la EGT își propun să le ofere operatorilor de pe piața de jocuri de noroc produse de înaltă calitate și oportunități de dezvoltare, în timp ce utilizatorilor să le ofere o experiență foarte interesantă și distractivă.

Compania se remarcă prin jocurile de tip slot pe care le produce, fiind una dintre performerele din ultimii ani. EGT a creat câteva sloturi care și-au pus amprenta asupra acestui domeniu și care sunt disponibile la operatorii de top din țara noastră. Unul dintre cele mai cunoscute jocuri create vreodată de EGT este Burning Hot, un joc care se află în topul preferințelor utilizatorilor cazinoului online NetBet.

Alt titlu de referință creat de EGT este Shining Crown, un joc asemănător cu fructe și coroane, care se bucură și el de un succes ridicat. Age of Troy, inspirat din filmul Troia, este și el un joc de top, alături de nume precum Circus Brilliant, Fortune Spells și 20 Super Hot. Per total, EGT a dezvoltat sute de jocuri foarte apreciate de utilizatorii cazinourilor.

Cele mai citite articole

EGT are și alte produse

Pe lângă jocurile de tip slot, EGT are o gamă mult mai amplă de produse ce mai conține aparate de joc, sisteme jackpot, rulete electronice, mese de blackjack semi-electronice, stații de redare mobile și o gamă largă de accesorii pentru jocuri de noroc, dar și platforme de jocuri mobile. 

Totul a început în 2002, cu jocul Gladiator, inspirat din filmul cu același nume care îl are pe Russell Crowe în rolul principal. De la an la an, compania a evoluat, iar din 2004 a început să deschidă sucursale în alte țări din Estul Europei, pentru ca în 2005 să ajungă și în România. 

În paralel, compania și-a creat propriul sistem hardware pe care rulau jocurile din unitatea denumită Classic Blend. Printre titlurile de referință ale EGT din 2005 erau Emperor’s Palace, Încă Gold, Ocean Rush și Rise of Ra, acesta din urmă fiind în continuare unul dintre cele mai populare sloturi, fiind inspirat din mitologia egipteană

EGT devenea așadar un nume tot mai cunoscut în industrie, astfel că din 2005 a început să participe la evenimente de top precum ICE de la Londra. În plus, din 2006 a devenit membru al Gaming Standards Association (GSA). Tot în acel an, compania și-a dezvoltat afacerile și în America de Sud și Centrală.

De la an la an, EGT devenea o companie tot mai respectată în domeniul gamblingului, astfel că în 2014 a primit numeroase premii la gale din Bulgaria și nu numai. Mai mult, din 2015, EGT și-a deschis în capitala Tanzaniei, Dar es Salaam, o fabrică în care produce aparate tip slot, iar astfel procesul de distribuție a fost optimizat. Un an mai târziu, cei de la EGT au creat primele aparate tip slot curbate, care au fost primite cu mare bucurie de public. Din 2021, compania a creat primul terminal de loterie și continuă să se dezvolte, fiind un jucător cheie în industria jocurilor de noroc.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

La ce ar trebui să te uiți atunci când cauți un cazino live

Articolul Urmator

Cum te ajută soluțiile POD să ai control asupra livrărilor din depozit

Cele mai populare