Top 3 articole vestimentare in care merita sa investesti

Stilul tau vestimentar este intocmai precum o carte de vizita. Reprezinta nu doar modul in care iti exprimi personalitatea, dar in acelasi timp si cel prin care iti pui in valoare trasaturile. Ca femeie, vei aprecia intotdeauna o haina de calitate, care iti evidentiaza silueta si te face sa te simti frumoasa si atragatoare.

Asigura-te ca in garderoba ta se regasesc exact acele cateva piese cheie pe care te poti baza pentru a-ti crea un look ce te reprezinta. Descopera mai jos care sunt top 3 astfel de articole vestimentare in care merita cu adevarat sa investesti.

Rochia eleganta

Nu degeaba a devenit iconica acea “little black dress”, respectiv clasica rochie neagra. Ea reprezinta o piesa esentiala, la care sa apelezi de fiecare data cand doresti sa faci impresie la un eveniment, fie el cocktail sau petrecere de gala.

Totusi, nu este cazul sa optezi neaparat pentru culoarea neagra, ci mai degraba pentru acea nuanta care te pune cel mai bine in valoare. Poti alege dintr-o gama variata de rochii elegante deosebite, astfel incat sa o gasesti chiar pe cea care se potriveste cel mai bine cu tenul, ochii si culoarea parului tau.

Daca esti in cautarea unei rochii ce se preteaza pentru zi, orienteaza-te catre modele inflorate, din materiale fluide sau alege un produs cu un croi pe talie si detalii precum un volan chic, pe umar. In cazul in care iti doresti o tinuta de seara, satinul, tulle-ul si evident, matasea, sunt materialele pe care poti miza cu incredere.

Geaca de piele

Cele mai citite articole

Cel de-al doilea articol vestimentar in care merita sa investesti o suma de bani mai mare este, cu siguranta, geaca de piele. Opteaza pentru un model de foarte buna calitate, din material moale si placut la atingere, deoarece exista si variante de piele mai rigida, care nu sunt la fel de maleabile.

In ce priveste culoarea, precum si designul gecii, totul depinde doar de tine. Poti alege un model 100% clasic, in culoarea neagra sau din contra, daca iti place sa adopti un stil vestimentar care sa nu treaca neobservat, o jacheta rosie, stil motociclist, va constitui optiunea perfecta.

Lenjeria intima de calitate

Unul dintre aspectele pe care nu este deloc indicat sa il neglijezi il reprezinta articolele de lenjerie intima. Este esential sa investesti intr-un set de calitate superioara, in care sa te simti confortabil. 

De asemenea, un model pe care poti miza il reprezinta piesele fara cusaturi. Sunt foarte versatile si de preferat a fi purtate de fiecare data cand imbraci rochii sau haine foarte stranse pe corp. Nu ti-ai dori ca sub rochia eleganta de seara sa se vada urme inestetice, tocmai pentru ca nu ai ales o lenjerie potrivita. 

Atunci cand iti creezi o garderoba care sa te reprezinte, conteaza foarte mult sa stii in ce piese vestimentare sa investesti. Opteaza pentru acele articole cheie, de calitate superioara, care iti contureaza frumos silueta. Astfel vei reusi sa obtii cele mai creative mixuri vestimentare si vei atrage si complimentele celor din jur.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 idei creative de a petrece timpul în familie

Articolul Urmator

Cum să achiziționezi treninguri pentru cei mici?

Cele mai populare