Sfaturi utile care te vor ajuta să ai parte de un date de succes

Dacă urmează să ai un date și ești entuziasmată, dar și puțin anxioasă cu privire la cum o să decurgă întâlnirea, nu trebuie să îți faci griji. Până la urmă, gândește-te că nu ai nimic de pierdut, ci ia în considerare faptul că vei avea la activ încă o experiență romantică. Drept urmare, iată câteva sfaturi utile care te vor ajuta să ai parte de un date de succes. 

Adoptă o ținută adecvată

E foarte important să ai un aspect fizic îngrijit și o ținută impecabilă, pentru că prima impresie contează foarte mult, deci trebuie să îl dai gata pe bărbatul acela din primele clipe. Nu exagera cu machiajul, dar evită să nu folosești deloc produse de înfrumusețare. Găsește echilibrul între elegant și provocator. De asemenea, folosește un parfum de calitate, astfel încât aromele acestuia să îl cucerească instant. Pe de altă parte, folosește accesorii care te scot în evidență sau apelează la trucuri numai de tine știute, pentru care ai primit aprecieri în trecut. De exemplu, poate ți se potrivește o anumită culoare a părului. Așadar, până să îți cunoască personalitatea, imaginea face totul. 

Pregătește-te ca atracția să fie irezistibilă 

De la primele priviri, e posibil să se aprindă scânteia între voi doi, iar tipul respectiv să fie fix ce căutai. În acest caz, amândoi veți dori să plecați cât mai repede de la întâlnire, ca să aveți parte de intimitate și să vă bucurați unul de compania celuilalt. Iar ca să te asiguri că o să ai parte de o noapte mai mult decât magică, recomandă-i partenerului tău să folosească pastile potenta, astfel încât performanțele lui sexuale să fie la cel mai înalt nivel. Totuși, ca să eviți o sarcină nedorită și să te protejezi împotriva bolilor cu transmitere sexuală, apelează la prezervative. 

Fii sociabilă, nu agasantă

Contează să fii sociabilă, zâmbitoare și să pui întrebări, dar evită să fii agasantă, adică să vorbești mai mult decât e cazul. Uneori și liniștea e un răspuns. E important să păstrezi un echilibru când vine vorba de dialog. Vorbește-i despre pasiunile tale, dar interesează-te și despre hobby-urile lui, arată-i că îi acorzi atenție și ești atentă la fiecare cuvânt pe care-l rostește. 

E indicat să fii naturală și sinceră

Cele mai citite articole

Nu ai de ce să pretinzi că ești altă persoană sau să îți ascunzi personalitatea. De aceea, e indicat să fii naturală și sinceră de la bun început, astfel încât nimeni să nu aibă de pierdut în urma acestei întâlniri. Fii directă și explică-i tipului ce îți dorești cu adevărat de la el, ca să îți dai seama dacă obiectivele voastre se intersectează și sunteți pe aceeași lungime de undă. Tu poate îți dorești o familie, iar el vrea doar o relație pasageră, așa că e bine să eviți din start viitoarele dezamagiri. 

Nu te demoraliza în caz că nu a ieșit așa cum ai plănuit

După cum se spune în popor, „are balta pește”, așa că nu te demoraliza dacă întâlnirea nu a ieșit așa cum sperai și că partenerul tău de discuție nu era ceea ce îți doreai. Până la urmă, e important să înveți ceva din fiecare experiență. Oricum, când e vorba de dating, nu există o rețetă care să îți asigure sufletul pereche pe tavă. Trebuie să depui efort ca să găsești persoana potrivită pentru tine.

Deci, atunci când urmează să mergi la o întâlnire romantică, pune preț pe imagina ta, adoptă o ținută adecvată și pregătește-te pentru orice scenariu, mai ales unul în favoarea ta. Fii sinceră, naturală, directă și adoptă o atitudine deschisă. Zâmbește, ascultă, pune întrebări și încearcă să afli cât mai multe detalii despre tipul cu care ai ieșit, ca să îți dai seama dacă sunteți compatibili. 

Sursă foto: Shutterstock.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Top 5 cele mai comune afectiuni dentare

Articolul Urmator

Cum să te relaxezi atunci când lucrezi de acasă: 3 sfaturi utile

Cele mai populare