Pe Alcool Discount găsești băuturile preferate ale celor mai populari membri ai familiilor regale

Nu doar oamenilor de rând le plac băuturile renumite

Unii dintre cei mai puternici regi, regine și membri ai familiilor regale din istorie au fost cunoscuți pentru obiceiurile lor unice de consum. În timp ce unii, precum Prințesa Diana, sorbeau doar din când în când Peach Bellinis, alții, precum Catherine a II-a (cunoscută mai târziu în lume ca Ecaterina cea Mare), au devenit renumiți pentru afinitățile lor surprinzătoare în ceea ce privește băuturile. 

Cele mai citite articole

Kate Middleton este o fană a whisky-ului, iar Cleopatra obișnuia să se îmbăieze în vin – iată care sunt băuturile preferate ale 9 membri ai familiilor regale populare. Unde mai pui că le găsești și în România, chiar pe site-ul Alcool Discount?

  • Prințesa Diana de Wales: Champagne Dom Pérignon Vintage Brut – Dacă vrei cu adevărat să închini un pahar ca un membru regal, este greu să faci acest lucru cu altă șampanie decât aceasta. Nu numai că brandul este considerat unul regal, dar a fost și preferat pentru nunțile Prințului William și Kate Middleton, ale Prințului Harry și Meghan Markle și ale Prințesei Eugenie și Jack Brooksbank. Nu-i așa că e senzațional? Dacă și tu dorești să încerci această șampanie inedită, o găsești pe Alcool Discount la un preț avantajos.
  • Camilla, Ducesă de Cornwall: Șampanie  Giulio Ferrari Trento DOC Riserva del Fondatore – Desigur, membrii familiilor regale sunt și adepți ai băuturilor fabricate în Italia, iar acest brand italienesc, Giulio Ferrari, nu numai că se zvonește că este un favorit al Majestății Sale, ci și-a câștigat onoarea de a fi servit la nunta surorii lui Kate Middleton, Pippa Middleton. Această șampanie de renume se regăsește în catalogul online Alcool Discount, deci trebuie neapărat să îi încerci aromele intense și nemaiîntâlnite.
  • Napoleon Bonaparte: vin Chambertin – Napoleon a iubit atât de mult vinul încât se spune că ar fi zis: „Nimic nu face viitorul să pară atât de roz încât să-l contemple printr-un pahar de Chambertin”.
  • Cleopatra: vin – Se spune că Cleopatra avea o dragoste atât de mare pentru vin, încât uneori chiar se îmbăia în el.
  • Jack Brooksbank: Casamigos Blanco Tequila – Tequila poate să nu fie o băutură spirtoasă tradițional englezească, dar acest lot mic, ultra-premium, are o legătură puternică cu familia regală. Jack Brooksbank, soțul Prințesei Eugenie, a lucrat mult timp pentru compania fondată de George Clooney, pe care cuplul a servit-o evident la nunta lor. 
  • Prințul William și Kate Middleton: Troubadour Imperial – Se spune că atât William, cât și Kate se bucură de o halbă din această bere istorică belgiană. De fapt, chiar anul trecut, cuplul regal au servit această bere în timpul călătoriei lor la Bruxelles.
  • Prințul William: Disaronno Velvet – În timpul colegiului, se spunea că prințul William aprecia un cocktail bun (un cocktail de 135 de lire sterline de la barul londonez Mahiki a fost raportat pe scară largă ca fiind preferatul său), precum și acest lichior italian cu aromă fină de marțipan.
  • Prințul Charles: whisky Stratheden – Dragostea Prințului Charles pentru whisky nu se limitează la o singură marcă, acestuia plăcându-i și whisky-ul scoțian Laphroaig Quarter Cask.
  • Meghan Markle: Château Malescot St. Exupery Margaux – Cu mult înainte ca ea să devină membru al familiei regale, Meghan Markle era binecunoscută pentru dragostea ei pentru acest vin roșu , atât de mult încât a amintit de el pe blogul ei, acum șters, The Tig. 

Acum că știi care sunt băuturile preferate ale celor mai populari membri ai familiilor regale, probabil că dorești și tu să le încerci! Așa că îți mai dezvăluim un mic secret: pe site-ul de băuturi alcoolice Alcool Discount le găsești pe toate la prețuri avantajoase. Mai mult, poți profita de evenimentul Black Friday și le poți achiziționa la un preț incredibil de mic! 

Profită și tu de Black Friday 2021 de pe Alcool Discount, căci nu există moment mai potrivit pentru a încerca și tu aceste băuturi….regale! Spor la cumpărături!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Costum sau pulover? Ce stil să alegi?

Articolul Urmator

Ritualul de îngrijire în funcție de tipul de păr. Ce produse trebuie să folosești?

Cele mai populare