Buchete de flori care să rezistă pentru o nuntă de vară

Vara este cu siguranță sezonul nunților, pentru că vremea frumoasă, soarele strălucitor, peisajul plin de viață contribuie la reușita unui astfel de evenimenti. Însă sunt și unele lucruri deranjante care îți pun probleme, cum ar fi florile din aranjamente și din buchetul de mireasă.

Astfel că trebuie să fii foarte atentă când alegi florile pentru a putea să te bucuri de ele pe tot parcursul nunții. Acest articol vine în ajutorul mireselor care își vor face nunta vara. 

Cu siguranță că ți-ar dori ca buchetul tău să fie în stare bună și cu un aspect fresh până la sfârșitul petrecerii. Tocmai de aceea de aici poți afla care sunt cele mai rezistente și potrivite flori pentru buchetul miresei pentru o nuntă ce are loc vara. 

Calele

Frumoasele cale sunt foarte rezistente la căldură și își păstrează aspectul frumos și elegant. Acestea vor rezista și la razele soarelui, astfel că buchetul va fi intact chiar și după eveniment. Buchetul de cale este ales de miresele care ies din tipar și sunt mai sofisticate.

Floarea-soarelui 

Căldura pe care o transmite floarea soarelui, dar și optimismul, energia și starea de bine o fac atât de potrivită pentru buchetul miresei. Floarea soarelui este atât de potrivită zilelor de vară, deci va fi perfectă pentru o nuntă ce are loc în acest anotimp. Buchetul poate cuprinde pe lângă floarea soarelui flori de câmp sau margarete, dar și spice de grâu. 

Trandafirii

Cele mai citite articole

Trandafirul va rămâne mereu floarea preferată de femei, implicit de mirese. Pentru că trandafirii se găsesc sub toate culorile, miresele pot opta pentru ceea ce își doresc. Ceea ce le da un plus trandafirilor pentru a fi folosiți este faptul că sunt foarte rezistenți chiar și în zilele extrem de călduroase, astfel că sunt o alegere indicate chiar pentru o nuntă ce se petrece vara. 

Lavanda 

Un buchet de mireasă rezistent și parfumat îl poți alcătui din lavandă, aceste flori au un aer romantic și își păstrează frumusețea chiar și atunci când s-au uscat, arătând la fel de bine. Un alt aspect al lavandei care o face special este aerul vintage pe care îl are. 

Craspedia 

O floare care va face cu adevărat special buchetul de mireasă datorită culorii sale ce se potrivește foarte bine cu vara. Cu siguranță buchetul va arata bine pe tot parcursul nunții pentru că este o floare foarte rezistentă la căldură, soare puternic sau prea multă umiditate. 

Flori suculente 

O altă alegere potrivită pentru o nuntă vara sunt plantele suculente, pentru că vor fi rezistente unei zile de vară, dar vor face buchetul unul ieșit din tipar, special. Astfel miresele care vor să fie mai speciale pot alege un astfel de buchet. 

Se pare că nu trebuie să va mai faceți griji pentru buchetul de mireasă dacă veți alege florile potrivite. În funcție de gusturile fiecăreia cu siguranță vei găsi în acest articol un buchet potrivit, iar dacă timpul va fi scurt și vei fi presată de alte activități poți apela la livrare flori Bucuresti si Ilfov in doar 2 ore

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Bune practici din comerțul electronic: cum arată un magazin online optimizat

Articolul Urmator

9 lucruri amuzante despre instalațiile sanitare

Cele mai populare