Top alegeri inspirate pentru asortarea vestelor de blană

Pe cât de senzațională e, pe atât de greu devine de asortat uneori. Vesta din blană naturală este o piesă vestimentară rafinată, ideală pentru a fi purtată în combinație cu ținute elegante, clasice sau smart casual. Unii zic că e un „must have” a sezonului rece, în timp ce alții sunt convinși că nu oricine poate include acest articol vestimentar într-un outfit spectaculos.

De cele mai multe ori, micile detalii fac diferența. Este foarte ușor să pui pe tine o bluză simplă, o pereche de jeansi și niște încălțări comode. Dar e la fel de ușor să asortezi piesele vestimentare astfel încât outfitul rezultat să fie unul potrivit? În general, toate tipurile de haine de blană pentru femei necesită o atenție mai mare atunci când sunt incluse într-o vestimentație.

Un top al celor mai inspirate alegeri pentru asortarea vestelor de blană scoate la iveală mici secrete despre cele mai potrivite combinații. Hai să vedem despre ce este vorba!

  1. Vesta din blană naturală se poate asorta cu o ținută „all black” (neagră în întregime)

Când ești în lipsă de inspirație, o ținută neagră în întregime este cea mai eficientă metodă de a te pune în evidență. O bluză finuță sau o cămașă neagră întotdeauna se va asorta cu o pereche de jeansi slim în aceeași culoare și cu cizme peste genunchi sau botine cu toc. Deasupra poți avea cu ușurință o vestă de blană de aceeași culoare sau de o altă nuanță. Dacă optezi pentru cea din urmă, trebuie să știi că va fi piesa de top a outfit-ului tău. Este elementul care se evidențiază cel mai tare.

  1. Vesta de blană naturală combinată cu o rochie / fustă de aceeași lungime

Cele mai citite articole

Este un outfit interesant. Vesta din blană naturală este o piesă suficient de atrăgătoare, astfel nu trebuie să induci în eroare ochii privitorilor creând un conflict de lungimi între aceasta și hainele de dedesubt. Poartă o fustă sau rochie care să fie la același nivel cu cel al vestei. Adaugă cizme peste genunchi și gata! 

  1. O singură piesă statement, obligatoriu!

Ce este o piesă statement? Este un articol vestimentar care atrage toată atenția. Pentru a nu avea un outfit dezorganizat, poarta vesta de blană naturală în combinație cu o singură piesă statement. În caz contrar, ținuta ta va fi dezechilibrată! Tipuri de piese statement: o pereche de pantaloni interesanți (mult mai largi), o cămașă oversize (supradimensionată) sau o pălărie mare.

Unde găsești haine de blană de calitate?

Ai văzut colecția de veste din blană de la Vesa? Pe site-ul lor găsești cele mai deosebite modele de haine de blană, realizată cu mare atenție de către designeri vestimentari pasionați. Vesa este un producător certificat din România, care folosește doar materiale de cea mai bună calitate. Fiind producător, achiziționând de la ei, pe lângă garanția calității, mai ai și garanția prețului. Toate soiurile de haine de blană naturală pentru femei și bărbați sunt mai scumpe decât cele realizate din materiale ecologice. Dar, cumpărând direct de la producător, prețul este, de obicei, mai mic decât de la intermediari. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Frezia – minunatele flori misterioase

Articolul Urmator

Sunt împrumuturile rapide online avantajoase pentru un debitor în caz de urgență financiară

Cele mai populare